Under sommaren har vi haft öppet tisdagar och torsdagar kl 13-17.  Vi har inte tagit emot guidade gruppbesök under sommaren.

Nu återgår vi till vanliga öppettider: torsdagar kl 13-17. Det är stängt röda dagar.

Guidad visning för grupper kan ske under ordinarie öppettider. Guidad visning kostar inget extra. Om gruppen är större än sju deltagare kan vi öppna museet under annan tid än ordinarie öppettider (dock ej kvällar eller helger) Då tar vi en extra avgift om 100 kronor, oavsett antal besökare. Lägsta avgift för gruppbesök under annan tid än ordinarie öppettid blir 310 kronor. (100 kr i grundavgift + 7 x 30 kr)

Elever med lärare är välkomna från årskurs 9. Det är inte fri entré för skolklasser.

Medtag kontant betalning. Vi har ingen möjlighet att ta kortbetalning. Är ni en stor grupp är det bra om någon i förväg samlat in entréavgifterna från alla deltagarna och betalar för alla.  Faktura skickas endast till organisationer och företag med ett administrationstillägg om 20:-

Det är inte tillåtet att filma, fotografera och spela in ljud under gruppvisningen.

För att boka guidad visning  ring museet under ordinarie öppettider på telefon 0490-86572. Välkomna!

Psykiatriska museet